Kitbedrijf Enschede

Op zoek naar een kitbedrijf in Enschede? Wij zijn gespecialiseerd in verschillende kitwerkzaamheden die wij voor u in Enschede kunnen uitvoeren. Door onze landelijke dekking kunnen wij snel voor u aan de slag.

Binnen 24 uur een prijs voor uw kit opdracht

1470 Klantbeoordelingen

4.5 / 5
0853037896

Kitbedrijf Enschede diensten

Onze zeer professionele kitters die in dienst zijn, van ons kitbedrijf Enschede, kunnen dan ook iedere kit klus voor u aannemen. Bekijk hieronder een overzicht van onze dienstverlening in en rondom de regio Enschede. Deze dienstverlening is opgezet met het landelijke kitbedrijf netwerk van Viato.nl.

badkamer laten kitten kitbedrijf

Badkamer kitten

Uw badkamer moet goed worden afgekit om lekkage te voorkomen. Wij gebruiken speciale kit voor in badkamers voor een gegarandeerd lange gebruiksduur, hierdoor ziet niet iedere badkamer die wij afkitten er alleen goed uit, maar gaat ook jaren mee.
Lees meer >

keuken laten kitten

Keuken kitten

Net als bij een badkamer is bij een keuken belangrijk dat deze goed wordt afgekit, zodat er geen water op plekken komt waar het niet hoort. Laat uw keuken door ons afkitten voor een langere levensduur van uw keuken.
Lees meer >

toilet laten kitten

Toilet kitten

Het afkitten van een toilet is geen overbodige luxe, want naast het voorkomen van lekkages is het bij een toilet ook belangrijk voor de hygiëne dat deze goed wordt afgekit. Schakel daarom onze ervaren kitters in.
Lees meer >

kit verwijderen kitbedrijf

Kit verwijderen

Voordat er gekit kan worden moet oude kit worden verwijderd, omdat de nieuwe kit anders niet goed hecht. Onze kitters hebben hier ervaring mee en kunnen deze klus voor u klaren. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap kunnen wij iedere kit voor u verwijderen.
Lees meer >

dilatatievoeg

Dilatatievoegen

Een dilatatievoeg moet flexibel zijn, maar wel lang blijven zitten. Voor het aanbrengen van dilatatievoegen gebruiken wij de beste kit op de markt, zodat uw dilatatievoeg lang mee gaat.
Lees meer >

plafond laten kitten

Plafond kitten

Net als de muren, plinten en vloeren is het afkitten van een plafond iets wat wij voor u kunnen doen. Nadat uw plafond is gestuct kunt u ons inhuren om uw plafond af te kitten, want dit zorgt voor de perfecte afwerking van uw ruimte.
Lees meer >

Prijzen en tarieven kitbedrijf Enschede

Onze prijzen variëren per klus. Toch kunnen wij u een indicatie geven van de kosten van een klus. Wij raden in ieder geval wel om bij ons een offerte aanvraag te doen, zodat u altijd van tevoren weet waar u aan toe bent als het gaat om ons kitbedrijf in Enschede.

  • Prijs badkamer kitten va € 5 – € 9 per strekkende meter
  • Prijs keuken kitten va € 5 – € 9 per strekkende meter
  • Prijs toilet kitten va € 75
  • Prijs kit verwijderen va € 3 – € 7 per strekkende meter
  • Prijs dilatatievoegen prijs op aanvraag
  • Prijs plafond kitten va € 6 – € 10 per strekkende meter
  • Prijs vloeren / plinten kitten va € 3 – € 7 per strekkende meter

Lekkage door slecht kitwerk

Wij komen het maar al te vaak tegen. Kitwerk dat niet goed afsluit in een natte ruimte kan voor een lekkage zorgen. In dit geval komen wij langs en verwijderen eerst alle oude kit. Dit doen wij zorgvuldig met een krabber en speciale kit verwijderaar. Wanneer alle oude resten kit zijn verwijderd beginnen wij met het aanbrengen van nieuwe kit. Voordat wij dit doen zullen wij altijd overleggen wat u de mooiste kleur vindt, want naast de functionele werking van kit is het ook belangrijk dat de kitrand de juiste kleur heeft welke past bij de ruimte. Voor iedere ruimte gebruiken wij de beste kit voor een langdurige goede afsluiting van de kieren waar vocht in kan komen.

Zakelijk en particulier kitbedrijf Enschede

Van het kitten van een enkele badkamer voor een woning in Enschede tot het kitten van 30 badkamers in een hotel in Enschede. Zakelijke als particulieren klanten uit Enschede zijn bij Kitbedrijf-Nederland op het juiste adres. Alle klanten krijgen dezelfde garantie en kwaliteit die wij voor ogen hebben. Voor grote klussen komen wij zelfs eerst langs om op locatie de klus te bekijken en hier een offerte voor te maken.

Wij werken in de Regio Enschede en omstreken

Wij werken in Enschede en uiteraard steden en dorpen rondom Enschede. Bent u dus op zoek naar een professionele kitter in deze regio neem dan snel contact op voor een vrijblijvende offerte voor u kit klus. Naast Enschede kunt u ons ook tegenkomen in onderstaande steden en dorpen: Badhoevedorp, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Diemen en Ijmuiden.